Ampumajaos

Ammutaan tarkasti

50-luvun lopulla perustettu Koneen Kerhon ampumajaos järjestää vuosittain osastojen välisen haastekisan ja pienoispistooliampujille mahdollisuuden osallistua paikallisen ampumaseuran viikkokilpailuihin. Ampumatapahtumamme järjestetään Hyvinkään Metsästys- ja Ampumaseura HyMASin ja Hyvinkään Reserviläisten yhteisesti hallinnoimalla Hausjärven ampumaradalla Hyvinkään kupeessa.

Toimintaa kaudella 2023

Haastekisa

Vuotuinen haastekisa ammutaan pienoispistooleilla kolmen hengen joukkuekilpailuna. Joukkueen voit koota yksikkösi, tiimisi tai yrityksesi sisältä vapaavalintaisin perustein – tärkeintä ei ole ottaa osastoista mittaa vaan viettää hauska iltapäivä hyvän harrastuksen merkeissä. Moni saakin haastekisasta ensimmäisen kosketuksensa ampumaurheiluun. Haastekisaan et tarvitse omaa kalustoa tai kokemusta: kaksi työtoveria, joukkueen nimi ja hyvä henki vievät tässä sarjassa jo pitkälle.

Koska suurimmalla osalla osallistujista ei ole käytössä omaa asetta, haastekisan ammuntoja järjestetään joukkue tai pari kerrallaan siihen asti että kaikki ovat ehtineet käydä radalla. Kolme parasta joukkuetta palkitaan henkilökohtaisilla mitaleilla ampumajaoksen vuosikokouksen yhteydessä. Osallistumismaksu 15 € / joukkue kattaa radan käyttömaksun tauluineen, patruunat ja mitalit.

Ilmoittautumiset sähköpostilla jaoksen vetäjälle mika.jarvinen@kone.com. Mainitse ilmoittautuessasi joukkueen nimi, ampujat, aikatoivomukset sekä onko ampujilla käytössä omaa asetta vai tarvitsetteko lainakalustoa.

HyMAS ry:n viikkokisa

Koken ampumaharrastajat ovat tervetulleita osallistumaan Hyvinkään Metsästys- ja Ampumaseura HyMAS ry:n torstaikilpailuihin. Ammunnat ovat täysimittaisia 30 + 30 laukauksen 25 m pienoispistoolikilpailuja Suomen Ampumaurheiluliiton säännöillä. Osallistumisesta ja sijoituksesta kertyy sarjapisteitä joiden perusteella määritellään kokonaiskilpailun sijoitukset. 

Ampumajaos

Puheenjohtaja
Mika Järvinen 
mika.jarvinen@kone.com
050 592 2940

Sihteeri
Jari Hurme 
jari.hurme@kone.com
020 475 2493

Tapahtumat

Tulevat tapahtumat

Ei löytynyt tulevia tapahtumia

Menneet tapahtumat

04.07.2024
Ampumajaos
21.08.2023
Ampumajaos
Näytä lisää