Jukolan / Venlojen viesti 2024
Suunnistusjaos

Jukolan / Venlojen viesti 2024

Ajankohta:

Tapahtuma alkaa: 02.01.2024 00:00

Tapahtuma päättyy: 08.01.2024 16:00

Muut tiedot:

Yhteyshenkilö: Risto Pyhälampi

Lakia Jukola 2024 ilmoittautuminen käynnissä!

On jälleen aika kysellä halukkuuttanne lähteä Jukolaan KoKe:n joukkueissa. Jukola 2024 ei ole aivan kotinurkilla, mutta ei nyt niin ylettömän kaukanakaan Kauhavalla. Koska KoKe:n porukan jukolankävijöistä isolla osalla on myös jonkin muun suunnistusseuran jäsenyys, niin ilmoittelen jälleen mahdollisimman ajoissa, että ehtisitte harkita missä porukassa haluatte tällä kerralla Jukolaan lähteä.

Ilmoittautumisia vain tänne päin, niin nähdään hyvissä ajoin, millaisella joukolla lähdetään Jukolaan  tällä kerralla. Koke:lta on ilmoitettu yksi joukkue ja yksi Venla-joukkue. Joukkuemääriä voidaan tarvittaessa muutella. Naiset voivat osallistua myös jukolajoukkueisiin.

Tämä kysely koskee myös kaikkia meilijakelun piirissä olevia naissuunnistajia. Esimerkiksi aikaisemman Venlojen joukkueen johtaja Kirsi Välimaa on kouluttanut edellisinä vuosina paria  ennen suunnistamatonta Venlaa ja tulokset ovat olleet ihan kohtalaiset. Siis jos on vähänkin suunnistustaitoa ja haluja, niin kannattaa ilmoittautua. Katsotaan sitten miten saadaan joukkueita koottua.

Aikaisemmat jukolankävijät keskustelkaa työpaikalla sopivien kavereiden kanssa. Varamiehiksikin voi aina ilmoittautua. Kokelaisille on aina ollut tärkeämpää mieleen painuva suunnistukokemus kuin mahdollisimman hyvä sijoitus.

Jaosto maksaa osallistumismaksun.

Olisi hyvä jos saisitte lähetettyä alustavan osallistumisilmoituksen heti kun ratkaisu on selvä, mutta viimeistään maanantaihin 8.1.24  mennessä, niin jäisi aikaa joukkueitten selvittelyyn.

Liittäkää mukaan myös mieluisimmat osuusvaihtoehdot tai muut järjestelyihin vaikuttavat seikat.

Ilmoittautumiset osoitteeseen: risto.pyhalampi@gmail.com